Hvem er jeg og hvad kan jeg...

Mange dyre erfaringer med grådige webbureauer og deres sælgere, har ført mig til hvor jeg er i dag…

Havde jeg bare haft en 5’er for hver gang jeg har hørt et webbureau sige “Du får hvad du betaler for” så havde jeg – udover at være rig – haft de mest fantastiske websites idag….

Charlotte B. Gade

Rejseblogger & Webdesigner

Hvorfor CBGdesign.dk – der findes jo masser af webbureauer

Det er fuldstændig korrekt… der findes ubegribeligt mange webbureauer, webdesignere, webudviklere m.v. og de fleste af dem har flere ting tilfælles;

1. De er sindsyge dygtige til at sælge
2. De kan (iflg. dem selv) helt sikkert lave ALT hvad du drømmer om
3. De er dyre – for lige præcis de ting du skal have lavet, er raketvidenskab

Det er mine dyre erfaringer efter jeg gennem 10 år på kundesiden, har måtte slås med forskellige bureauer om at holde hvad de havde lovet.

(Det skal dog lige siges – der findes heldigvis også hæderlige webbureauer, men der er langt imellem dem)

Kald mig bare expert i succes med inkompetente bureauer

I mere end 10 år har jeg været i webbranchen. I størstedelen af årene, var jeg begrænset til at drive mine sites på det man kalder “brugerniveau”.

Hver gang jeg skulle have lavet bare de mindste ændringer, var jeg tvunget til at få hjælp udefra.

For nogle år siden besluttede jeg, at min rejseportal RejseTanker.dk skulle have ny platform og opdateret design – og når alt var sat op, skulle jeg selv være i stand til at drive sitet uden at være nødsaget til have et bureau på sidelinien.

Til trods for, at jeg havde lavet en næsten 30 siders kravsspecifikation, som slavisk forklarede i både tekst og billeder, hvordan design, navigation og funktionaliteter skulle spille – og der var på ingen måde tale om raketvidenskab eller (som jeg tydeligt kan se i dag) store komplicerede programmeringsopgaver, så stod jeg alligevel efter et par år, 3 bureauer, et søgsmål og en blinkende rød bankkonto – uden en ny rejseportal.

Valget stod nu mellem at smide håndklædet i ringen eller tage tyren ved hornene.

Jeg startede fra scratch – nu ville jeg selv bygge sitet helt fra bunden.

Jeg undersøgte, læste, så videoer på Youtube, meldte mig ind i alverdens fora og netværk hvor jeg stillede spørgsmål og læste hvad andre havde fået af gode råd.

Jeg fik downloaded WordPress på mit webhotel og gik i gang med at teste, teste og teste.

Det var fantastisk at lære, at alt det jeg tidligere var blevet fortalt var ”store programmeringsopgaver” eller ting som ikke kunne lade sig gøre, faktisk hverken var svært eller umuligt.

Efter nogen tid med tungen lige i munden, dynger af tålmodighed og masser af vilje, varede det ikke længe før mit nye site begyndte at tage både form – og fat, for desto klogere jeg blev, desto flere krav stillede jeg til både design og funktionaliteter.

I dag driver jeg ikke bare RejseTanker.dk på brugerniveau, men på alle niveauer. Det er en ubeskrivelig fornøjelse og ikke mindst stor tryghed, at kende sit site helt ned til mindste detalje og at være 100% uafhængig af et webbureau.

Men hvorfor CBGdesign.dk?

Jeg har en fortid i reklamebranchen hvor jeg i 20 år arbejdede med design og produktion af reklamekataloger. Efterfølgende har jeg de seneste 10 år arbejdet med websites og SEO, og har nu solid erfaring med WordPress.

Med mine tilsammen mange års erfaringer og aktiviteter i diverse netværk, får jeg ofte henvendelser fra især start-ups som har brug for hjælp – mange af dem sidder overfor de samme problematikker, som jeg gjorde år tilbage.

Flere af dem er blevet både snydt og lovet noget som aldrig kommer til at ske. De bliver bundet op på abonnementer og medlemskaber, og de betaler kassen for at få sat et flueben. Værst er det dog, at i flere tilfælde mister de helt deres forretning, hvis de ophører samarbejdet med deres bureauer.

Derfor – og fordi jeg synes det er vildt sjovt at lave – har jeg startet CBGdesign.dk, som skal være en ærlig og redelig hjælp for ny-startere og mindre virksomheder, med stort fokus på grafisk design og til rimelige priser.

Selvom jeg synes det er sjovt, så er det jo ikke alle der synes det er sjovt at sidde og nørde med at bygge hjemmesider, så hvis jeg kan hjælpe med at sætte et lækkert site op, og en kunde herfra kan være selvkørende, så vil jeg gladeligt bidrage.

Læs mere om Blogs

Webshop

Læs mere om hjemmesider

CBGdesign.dk-website

Læs mere om Webshops

Faa-en-webshop

Troværdighed

Jeg holder hvad jeg lover og vægter troværdighed, dialog og et personligt samarbejde højt

Du ejer selv dit site

Sitet ejes af dig lige fra starten og du kan til enhver tid flytte det hvorhen du vil

l

Du kan selv redigere

Når vi er færdige, vil du selv være i stand til at drive og redigere dit site i det daglige

Rådgivning & Sparring

Jeg lytter til dine ønsker. Jeg rådgiver og sparrer med dig. Men i sidste ende, er dig der bestemmer