Cookie- & Privatlivspolitik

Sådan bruger og opbevarer vi dine oplysninger

Hvad er Cookies og hvordan bruger vi dem

På CBGdesign.dk bruger vi “cookies”, som er en lille tekstfil, der bliver gemt på din computer, mobil, tablet etc. alene med formålet om at genkende dine indstillinger og føre statistik.

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx. virus.

Ønsker du ikke, at vi indsamler disse oplysninger, kan du blokere eller slette dine cookies (se her hvordan) og undlade videre brug af CBGdesign.dk.

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at CBGdesign.dk ikke fungerer optimalt og der kan være indhold, du ikke får adgang til.

Dine personlige oplysninger

Når du besøger os på CBGdesign.dk indsamler og behandler vi en række informationer.

Det kan fx. være hvordan du navigerer rundt på sitet,  hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, benytter dig af vores kontaktformular, klikker dig videre til vores sociale medier og i det hele taget hvordan du gør brug af vores services på CBGdesign.dk.

De data vi indsamler og behandler er typisk oplysninger som, et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, hvilke sider du klikker på samt oplysninger du har givet om navn, telefonnummer, e-mail, adresse m.m.

Vi indsamler aldrig personlige oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved fx. kontaktformularen, køb af en ydelse, tilmelding til nyhedsbrev etc.

Sikkerheden med dine oplysninger

Alle dine personoplysninger vil blive behandlet i sikker og fortrolig overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Vi bruger KUN dine oplysninger til det formål, de er indsamlet til, og alle oplysninger vil blive slettet, når formålet er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi sikrer at dine oplysninger ikke bliver ulovligt slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Vi gør vores bedste for at opfylde alle krav iht. lovgivningen, men vi kan dog ikke garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet.

Der vil altid være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger (hacker) sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk.

Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Formålet med dine oplysninger

Dine oplysningerne bruger vi til at identificere dig som bruger på CBGdesign.dk – for at kunne levere de services, du har efterspurgt, som fx. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover bruger vi oplysningerne til at optimere vores website iht. navigation, brugervenlighed, services og indhold.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger

Alle dine personlige oplysningerne opbevares kun i det tidsrum det er tilladt iht. lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Perioden afhænger af baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at oplyse en fast tidsramme for, hvornår oplysningerne slettes (dog højest 12 måneder efter brug).

Videregivelse af dine personlige oplysninger

Personlige oplysninger videregives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt har givet tilsagn hertil.

Videregivelse af personlige oplysninger som navn og e-mail m.v. vil KUN ske, hvis du giver samtykke til det.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet).

Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til: info@CBGdesign.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

CBGdesign.dk ejes og drives af:

CBGdesign.dk
v/ Charlotte B. Gade
Nørre Boulevard 14
4800 Nykøbing Falster
Email: Info@CBGdesign.dk 

Læs mere om Blogs

Læs mere om hjemmesider

Læs mere om Webshops

Adresse

CBGdesign.dk
Nr. Boulevard 14
4800 Nykøbing Falster

SE nr.: 40703403
Mail: Info@cbgdesign.dk