Om CBGdesign.dk

Hvem er jeg og hvad kan jeg...

20 år i reklamebranchen og dyre bekendtskaber med grådige webbureauer, har ført mig til hvor jeg er i dag…

Havde jeg bare haft en 5’er for hver gang jeg har hørt et webbureau sige “Du får hvad du betaler for” så havde jeg – udover at være rig – haft de mest fantastiske websites idag….

Charlotte B. Gade

Rejseblogger & Webdesigner

Om CBGdesign.dk – hvem er jeg og hvad kan jeg…

20 år i reklamebranchen – “så ved man et og andet”

Jeg har en fortid i reklamebranchen hvor jeg i 20 år, på både de helt store og de middelstore reklamebureauer, har arbejdet med design og produktion af reklamekataloger.

En tid hvor detaljer med grafik og lækkert design blev vægtet højt.

Disse år har medvirket til, at jeg i dag er super perfektionistisk og i timer kan sidde og finpudse på små, men alt afgørende detaljer.

Jeg er kræsen og stiller mig ikke tilfreds med middelmådighed.

Perfektionisme er nok ikke det der gør mig rig, til gengæld får det mine kunder til at skille sig ud i en verden hvor man hele tiden skal være et skridt foran sine konkurrenter.

Fra Københavner karriere til landligeomgivelser og selvstændighed

Efter 20 år i reklamebranchen, en jordomrejse med familien og en flytning fra Christianshavn til Falster, var det tid til et karriereskift.

Tilbage i 2008 startede jeg både en fysisk butik og min første webshop, hvor jeg forhandlede bedre børnetøj. Kort tid efter fik jeg stablet min rejseportal RejseTanker.dk på benene.

I flere år havde jeg travlt med mine forretninger og brugte derfor webbureauer til at bygge og designe mine hjemmesider – udfra mine detaljerede kravsspecifikationer om design og funktionaliteter.

Det blev ikke bare en dyr fornøjelse, men også et bekymrende dårligt resultat.

Min generelle opfattelse af webbureauerne var, at de mest af alt var dygtige til at sælge, udfærdige kontrakter, love dig det hele og SÅ dyre, at man skulle tro der var tale om raketvidenskab.

Når det kom til stykket, vidste de meget lidt om både design, grafik, funktionaliteter og brugervenlighed.

Lækre detaljer og selvkritik var blevet overhalet indenom af samlebånds- og akkordarbejde med standard skabeloner og ligegyldighed.

Er man ikke tilfreds, må man jo tage skeen i egen hånd

Jeg måtte tilbage til rødderne, og igen igang med at designe og nørde med detaljer. Først byggede og designede jeg en webshop, som jeg hurtigt solgte. Efterfølgende fik min rejseportal et totalt redesign med masser af nye og spændende funktionaliteter.

Adskillige gange blev jeg, gennem flere af de iværksætter netværk jeg sidder i, kontaktet af små iværksættere og start-ups, som havde hårdt brug for hjælp til deres hjemmesider/webshops.

Flere af dem var blevet både snydt og lovet noget som aldrig kom til at ske. De var blevet bundet op på abonnementer og medlemskaber, og de betalte kassen for at få sat et flueben.

Værst var det dog for dem som helt havde mistet deres forretning, fordi et samarbejde ophørte og de ikke selv stod som ejere.

CBGdesign blev en realitet

Allerede inden jeg startede CBGdesign var det blevet et fuldtidsarbejde.

CBGdesign er idag et “sundt” lille webbureau, hvor mine ny-startede og mindre virksomheder får en ærlig og kompetent hjælp. Jeg holder hvad jeg lover og jeg tager ikke mere for opgaverne, bare fordi vi kan….

Man kan vil godt sige at jeg er tilbage hvor jeg startede – nemlig med at lave fedt design og hjælpe mine kunder med at skille sig ud fra mængden.

Jeg har stort fokus på grafik, design, funktionaliteter, brugervenlighed, og jeg bruger meget tid på at sætte mig ind i mine kunders ønsker, behov og målgruppe.

Jeg er vild med at sidde og nørde med at bygge hjemmesider, og det betyder alt for mig når mine kunder vender tilbage glade og tilfredse, og kan fortælle at “mine” websites har gjort en forskel – både mht. konkurrenter, men også besøgstrafik.

CBGdesign.dk kan det hele…. 

Det er nemlig rigtig – Om CBGdesign.dk kan jeg kun sige – jeg kan det hele! Det vil sige, det kan godt være der er nogle enkelte opgaver jeg personligt ikke er den bedste til, men heldigvis, så har jeg nogle super dygtige samarbejdspartnere som så kan træde til – samarbejdspartnere som jeg kan stå inde for og som er mindst lige så selvkritiske som jeg er.

Gode grunde til at vælge CBGdesign

Du ejer selv din side

Du vil selv ejer din side - INGEN abonnementsaftaler.

Troværdighed

Jeg holder hvad jeg lover - også EFTER vi har indgået en aftale.

Du kan selv redigere

Du vil selv kunne drive og redigere dit site i det daglige.

Gode priser

Priserne er ikke skruet i vejret. Du får hvad du betaler for.

Rådgivning & Sparring

Vi rådgiver, anbefaler og sparrer med dig. 

Spændende referencer

Zebla
Digital Socialrådgiver
Website
bylindhardt
Website
Webshop