Hvorfor vælge WordPress til din hjemmeside?

HVAD ER WORDPRESS

WordPress (WP) er en populær open-source platform (CMS), som bruges til at oprette, administrere og vedligeholde hjemmesider, webshops, blogs etc. i 2003 blev WP udviklet som en blog platform, men har siden da, udviklet sig til en langt bredere platform hvor der bygges alt fra helt simple hjemmesider og blogs, til store komplekse virksomheder og portaler.

I dag ligger mere end 34% af alle hjemmesider på WP, hvilket svarer til 1 ud af hver 5. hjemmeside.

At WP er så populært er ikke mærkeligt, for systemet er gratis, nemt og hurtigt at komme igang med. Efterfølgende er det let at arbejde videre på og vedligeholde. Uanset hvad du har af ønsker til en hjemmeside, så gør WP det nemt at sætte op.

WordPress er udviklet på baggrund af udviklere, hvis fineste opgave har været – og stadig er – at systemet og administrationen skal være til at forstå uden de store tekniske kompetencer.

At arbejde med WP er lidt som at bygge et hus. Når først det er installeret sammen med et tema, så er det som at flytte ind i et nyt og tomt hus, som du så skal indrette og styles helt efter dine egne ønsker og behov.

Selvfølgelig er der også begrænsninger, men mulighederne for design og funktionaliteter er næsten ubegrænsede.

Egenskaber for WordPress

Brugervenlig grænseflade: WP er kendt for sin intuitive og brugervenlige grænseflade, der gør det nemt for både teknisk kyndige og begyndere at oprette og administrere indhold.
Tema’er: Temaer styrer design og funktionaliteter på din hjemmeside. Der er tusindvis af gratis og PRO tema’er, som gør det muligt at tilpasse design til dine behov. Vi anbefaler dog temaet DIVI som værende det med færrest begrænsninger (Læs mere om tema her).
Plugins: Plugins tilføjer ekstra funktionaliteter til din WP hjemmeside. Der er et omfattende udvalg af plugins tilgængelige til alt fra SEO-optimering til GDPR og sociale medier.
Flere brugere: Du kan give dine brugere på hjemmesiden forskellige roller og adgangsrettigheder. Dette er praktisk hvis du har et team, som alle skal arbejde på hjemmesiden.
Indbygget blogfunktion: WP blev først udviklet som en blog platform, så naturligvis er der en kraftfuld indbygget blog funktionalitet.
SEO-venlig: WP har gode SEO forudsætninger. Der er mange plugins og værktøjer, som hjælper med at optimere din hjemmeside til bedre synlighed i søgeresultaterne.
Support & Tutorials: Grundet den store brugerflade, findes der er et utal af gode ressourcer, tutorials og support.
Open-source: WP er opensource software, hvilket betyder, at koden er offentligt tilgængelig og kan modificeres og tilpasses efter behov. Dette betyder også at du modsat hjemmesidebureauer som Shopify, WIX etc. hvor du lejer dig ind, ikke mister din forretning hvis du ønsker nye samarbejdspartnere.
Skalerbarhed: WP er skalerbart og kan bruges til at videreudvikle både små personlige blogs og store virksomhedshjemmesider.
Regelmæssige opdateringer: WP udvikles og vedligeholdes regelmæssigt af et dedikeret team. Dette sikre, at platformen forbliver kompatibelt med de seneste teknologiske fremskridt og sikkerhedsstandarder.

I det store og hele er WordPress en alsidig platform, der er velegnet til både begyndere og erfarne webudviklere. Det gør det muligt at udvikle en bred vifte af hjemmesider med forskellige formål og funktionaliteter.

Start en WP hjemmeside

For at komme i gang med en hjemmeside i WordPress, skal du som det første købe et domæne og et webhotel. Vi hoster alle vores websites hos Hosting4Real som vi mener er landets absolut bedste host.
Når du klikker dig ind på Hosting4Real kan du søge domæner og efterfølgende webhotel. Jeg anbefaler du starter med et mikro hotel på cPanel. Skulle du senere få brug for mere plads, kan du altid tilkøbe dette.

Nå du har købt og betalt for domæne og webhotel, så er du i gang og kan gå downloade din WordPress installation.

Ingen bindinger

Du ejer selv dit site

Unikt design

100% kundetilfredshed

Et tæt samarbejde